Greatest hits
Greatest hits

Kaizers slipper Greatest Hits på vinyl!

11 november, 2022

Fredag 25 november slipper Kaizers Orchestra en offisiell Greatest Hits samling, til glede og oppdagelse for gamle og nye fans. Vinylversjonen kan forhåndsbestilles fra og med i dag kl 11:11 !

 

«Alt me fire ner i sjaktå av gull og grønn smaragd»

 Linjen fra «Bøn fra helvete» fra 2001 oppsummerer egentlig Kaizers Orchestras katalog ganske bra: her er mye gull og én smaragd!

Mens «Hjerteknuser» for noen er deres første møte med Kaizers Orchestra, så er den låten kun en del av en mektig katalog for andre. Kaizers ga ut åtte studioalbum mellom 2001 - 2012, og nå kommer altså essensen fra den produksjonen ut i en samling. Det beste fra 11 år med Kaizer-rock, i følge bandet selv.

Platekompaniet selger signert versjon. Gå HIT for å bestille et eks!

- Hvorfor en Greatest Hits? Dere har jo egentlig skydd det konseptet tidligere?

- Jo, det er riktig at vi ikke har likt å blande materiale fra ulike album sammen på plate, som vi gjorde live. Men verden har forandret seg siden da, og vi også. Nå ser vi at behovet er der for en litt komprimert versjon av katalogen vår, forteller frontmann Janove Kaizer.

- Mange nye har kommet til Kaizers i det siste?

- Ja, etter at «Hjerteknuser" ble oppdaget av over 300 000 nye ungdommer via TikTok i høst, så vil vi gjerne bjuda på den neste rekken av Kaizersanger. Som vi ser det er denne Greatest Hits samlingen et knallgodt valg hvis man vil sette seg inn i de andre, beste og mest relevante låtene til Kaizers Orchestra. De "Hjerteknuser" står på skuldrene av!

Alle butikker som selger vinyl kommer til å føre Kaizers Orchestra "Greates Hits". Den finnes kun i én versjon.

 

Flere artikler